WiFi Network Solutions is uw partner voor ondersteuning op het gebied van (draadloze) netwerk infrastructuren. Wij bieden verschillende services van projectmanagement tot de gewenste uitvoering aan.

Wij bieden onze services conform uw wensen aan.

Verzoek voor ondersteuning

Site Survey

WiFi Network Solutions is gespecialiseerd in het ontwerpen van Wi-Fi infrastructuren. Wij hebben ervaring met verschillende klant locaties met elk de eigen wensen en uitdagingen. Om een gedegen advies te kunnen geven van het netwerk, is het cruciaal om eerst de locatie en de wensen van het netwerk inzichtelijk te maken middels onze Site Survey Service (WiFi meting).

Netwerkontwerp

WiFi Network Solutions ondersteunt u bij het ontwerpen van uw (draadloze) netwerk. Wij adviseren u over de juiste inrichting van uw netwerk conform de gestelde wensen en eisen. We zorgen dat alle (hardware)componenten geïntegreerd worden tot een werkend netwerk.

Om u optimaal te ondersteunen bij uw netwerkontwerp, adviseren wij u om uw project in een vroeg stadium bij ons kenbaar te maken. Wij helpen u graag verder.

Projectondersteuning

WiFi Network Solutions is gespecialiseerd in het implementeren van netwerk oplossingen in bestaande of nieuwe netwerkinfrastructuren.

Beheersing van het totale project is van belang voor een succesvolle implementatie en daarom is het mogelijk om bij (complexe) installaties een beroep te doen op onze projectondersteuning.

Support & Monitoring

WiFi Network Solutions biedt zowel tijdens als na de implementatie van het netwerk het nodige support. Wij bieden verschillende type ondersteuning, op maat conform uw wensen. Wij bieden helpdesk / remote support met monitoring services. Binnen onze monitoring services zijn uitgebreide rapportages mogelijk.

Wij stemmen graag met u af welke services aansluiten aan uw behoefte.

Verzoek voor ondersteuning