Stroet 50, 1744 GK, Sint Maarten
+31-88-0888 788
sales@wifinetworksolutions.nl

SO CONNECT

Created with Sketch.

De oplossing om meer interactie te hebben met uw gasten.

SO Connect is de complete marketingoplossing voor de horeca, hotels en klein bedrijven.

SO Connect biedt u de tool om uw gasten echt te leren kennen en hoe u hen nog beter van dienst kunt zijn. Middels dit platform komt u direct in contact met uw gasten.

U verzamelt met deze tool informatie over uw gasten zodat u uw communicatie hierop kunt aanpassen.

Het digitale platform van SO Connect biedt de mogelijkheid om te adverteren, zowel offline als online, en kan er direct worden gereageerd op reviews van gasten. Ook kunnen bedrijven eigen marktonderzoeken doen om uiteindelijk meer rendement uit het bedrijf te halen.

SO Connect bestaat uit drie producten, Guest Engagement voor het verzamelen van gegevens en het uitvoeren van marketingcampagnes, Review Management voor het verzamelen van reviews van uw bezoekers en Local Listing om gegevens met één klik op alle platformen aan te passen.

WiFi Network Solutions is uw partner voor SO Connect.

 


WiFi Marketing

WiFi Marketing is bewezen een effectieve oplossing te zijn voor kleine bedrijven, horeca, detailhandel en bedrijven die meer omzet willen halen uit hun locatie, zonder dat zij hoeven te investeren in dure of ingewikkelde marketinginspanningen. Met WiFi Marketing kunt u de hoeveelheid nieuwe en terugkerende klanten die uw bedrijf ontvangt aanzienlijk verhogen, allemaal via het genereren van inkomsten met uw gasten Wi-Fi netwerk. Leer uw bezoekers kennen, contacteer uw gasten online en zorg dat uw gasten terugkeren. Dit alles kan met WiFi Marketing van SO Connect.


Local Listings

Bedrijven zijn vaak wel op 50 platformen online vindbaar met al hun gegevens. Denk hierbij aan openingstijden en adresgegevens. Met feestdagen gebeurt het vaak dat bedrijven aangepaste openingstijden hebben. Wanneer u dit online aanpast is het natuurlijk handig dat dit overal, op alle 50 platformen, klopt. Met Local Listing kunnen bedrijven met één klik overal hun bedrijfsgegevens aanpassen. Het is wel zo fijn dat (potentiële) klanten niet voor een dichte deur komen te staan of dat bedrijven klanten mislopen omdat er verkeerde adresgegevens worden vermeld.

 


Review Management

Review Management is een review tool voor o.a. restaurants of hotels. Review Management stelt bedrijven in staat om de ranking op reviewsites te verbeteren door middel van een all-in-one dashboard. Met een duidelijk overzicht worden alle inkomende reviews weergegeven op alle verschillende review platformen om snel te kunnen zien welke er opgevolgd moeten worden. Door het nemen van de juiste acties die de gasttevredenheid verhogen en gasten uitnodigen om een beoordeling te schrijven helpt bedrijven bij het verkrijgen van een hogere rangorde in de markt.

 


SO Connect in de Praktijk – Bekijk de mogelijkheden voor uw organisatie