WiFi Network Solutions biedt u de oplossing voor het beveiligen van uw waardevolle spullen. Wij adviseren u de AXIS Companion oplossing.

AXIS Companion is een complete oplossing die  de betrouwbaarheid van professionele videobewaking biedt. U krijgt betaalbare camera’s voor de meest voorkomende bewakingssituaties, een netwerkvideorecorder om videobeelden op te slaan, gemakkelijk te bedienen videomanagementsoftware en veilige externe toegang tot uw systeem vanaf elke locatie.

Met AXIS Companion kunnen bedrijfseigenaren genieten van alle voordelen van videobewaking. Van in realtime toezicht houden tot incidenten oplossen, het voorkomen en reduceren van diefstal en zelfs uw locaties op afstand bezoeken: AXIS Companion maakt het u gemakkelijk met veilige, gebruiksvriendelijke videobewaking. U kunt altijd en overal een oogje in het zeil houden. Dankzij de hoge videokwaliteit, zowel overdag als ‘s nachts, geniet u als ondernemer van volledige controle over uw activiteiten. Op ieder gewenst moment. Vanaf iedere locatie.

Meer informatie

AXIS Companion in de praktijk