Stroet 50, 1744 GK, Sint Maarten
+31-88-0888 788
sales@wifinetworksolutions.nl

Camera Beveiliging

Created with Sketch.

WiFi Network Solutions biedt u de oplossing voor het beveiligen van uw waardevolle spullen.

Wij adviseren u een AXIS oplossing.

Met AXIS krijgt u een complete oplossing die de betrouwbaarheid van professionele videobewaking biedt. U krijgt betaalbare camera’s voor de meest voorkomende bewakingssituaties, een netwerkvideorecorder om videobeelden op te slaan, gemakkelijk te bedienen videomanagementsoftware en veilige externe toegang tot uw systeem vanaf elke locatie.

Met AXIS Companion kunnen bedrijfseigenaren genieten van alle voordelen van videobewaking. Van in realtime toezicht houden tot incidenten oplossen, het voorkomen en reduceren van diefstal en zelfs uw locaties op afstand bezoeken: AXIS Companion maakt het u gemakkelijk met veilige, gebruiksvriendelijke videobewaking. U kunt altijd en overal een oogje in het zeil houden. Dankzij de hoge videokwaliteit, zowel overdag als ‘s nachts, geniet u als ondernemer van volledige controle over uw activiteiten. Op ieder gewenst moment. Vanaf iedere locatie.

Meer informatie

 

 


AXIS camera’s

De productlijn van AXIS Companion biedt netwerkcamera’s die geschikt zijn voor specifieke behoeften, zoals bewaking buiten, in complete duisternis, met tweeweg audio of met een vandaalbestendige behuizing. Ze hebben sterke eigenschappen met elkaar gemeen die een hoge beeldkwaliteit en een betrouwbare werking bieden. De modellen verschillen voornamelijk qua vormgeving: een discrete domevorm, een ontradende bulletvorm of een veelzijdige kubusvorm.

 

AXIS Companion Recorder

De AXIS Companion Recorder is verkrijgbaar met 4 of 8 kanalen. Het is een compacte netwerkvideorecorder voor maximaal acht AXIS-netwerkcamera’s. Deze heeft een ingebouwde PoE-switch voor eenvoudige installatie. Het apparaat is voorzien van een harde schijf voor bewakingsdoeleinden en is ontworpen zonder ventilator. Daarnaast heeft het apparaat een USB-poort, die het exporteren van videomateriaal vergemakkelijkt. Het werkt ook als een draadloos toegangspunt voor installatie en rechtstreekse toegang tot het systeem met mobiele apparaten. Deze AXIS Companion Recorder is verkrijgbaar in verschillende modellen, inclusief een harde schijf van 1 TB, 2 TB of 4 TB.

 

AXIS software

AXIS Companion-videomanagementsoftware is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die hun terrein, mensen en eigendommen willen bewaken. Het uitstekende gebruiksgemak van AXIS Companion, dat intuïtief en gemakkelijk te bedienen is, helpt te besparen op kosten voor training en support.

Realtime alarmnotificaties houden u als ondernemer op de hoogte van verdachte activiteiten en zijn aan te passen aan uw zakelijke behoeften. En dankzij flexibel gebruikersmanagement is het eenvoudig om verschillende gebruikers en hun bijbehorende toegangsniveaus in het systeem te beheren.

 


AXIS Companion in de praktijk