Stroet 50, 1744 GK, Sint Maarten
+31-88-0888 788
sales@wifinetworksolutions.nl

Telecom

Created with Sketch.

WiFi Network Solutions is de partner voor uw telecom wensen.

Vanaf 1999 richten wij ons op verschillende telecom oplossingen. Wij ondersteunen u graag met uw telecom wensen zodat u gebruik kunt maken van alle huidige voordelen die voorhanden zijn.

 


VoIP (Telefonie)

Tegenwoordig wordt er verwacht dat iedereen altijd bereikbaar is en dat je minimaal een boodschap krijgt of achter kan laten.

WiFi Network Solutions helpt u graag met het optimaal inrichten van uw telefonische bereikbaarheid. Niet alleen technisch, maar ook door gebruik te maken van een professioneel ingesproken welkomstboodschap, bij niet opnemen overgaan naar een mobiel of receptieservice, een automatische melding van de openingstijden of een keuzemenu om direct bij de juiste afdeling terecht te komen. De flexibiliteit is eindeloos.

Ten aanzien van de provider voor VoIP adviseren wij gnTel. gnTel is een telecom-operator en leverancier van complete Hosted VoIP oplossingen voor bedrijfstelefonie, is actief in de zakelijke markt en benadert deze uitsluitend via een gecertificeerd partnernetwerk.

WiFi Network Solutions is gnTel telefonie VoIP partner van het eerste uur.

 


Intercom

Van een eenvoudig analoog intercomsysteem tot een VoIP gebaseerde intercom voorzien van een camera.

Verder is het bij alle systemen mogelijk om naar meerdere nummers te laten bellen of gewoon intern, naar uw receptietoestel.

WiFi Network Solutions levert en installeert intercoms zodat u uw bezoekers op afstand te woord kunt staan. Met als doel de toegang wel of niet te verlenen. Ook zetten wij intercoms in bij bijvoorbeeld recreatieparken waar buiten de openingstijden kan worden aangebeld voor laatkomers of bij noodsituaties.

Voor elke situatie kunnen wij een intercomsysteem bieden. WiFi Network Solutions denkt graag met u zodat u wordt voorzien van de juiste intercom oplossing.