Stroet 50, 1744 GK, Sint Maarten
+31-88-0888 788
sales@wifinetworksolutions.nl

Diensten

Created with Sketch.

WiFi Network Solutions is uw partner voor ondersteuning op het gebied van (draadloze) netwerk infrastructuren.

Wij bieden een breed en veelzijdig portfolio van innovatieve diensten waarmee voor elke wens een oplossing kan worden gevonden.

Wij maken hiervoor gebruik van gerenommeerde oplossingen om altijd de nodige waarde toe te voegen. Onze oplossingen hebben wij eerst altijd zelf grondig getest om te bepalen of een product / oplossing een toegevoegde waarde is voor onze klanten. Naast deze criteria is de prijs-kwaliteit verhouding van belang om de keuze te maken voor een oplossing.

Door onze strenge eisen weten wij zeker dat wij altijd een oplossing kunnen bieden voor uw wensen. En kunt u ervan op aan dat u een goede keuze heeft gemaakt.

Mocht een oplossing hieronder niet worden genoemd, neem zeker contact op voor meer mogelijkheden.


WiFi as a Service (WaaS)

Wij bieden voor elke omgeving tegen elk budget een hoogwaardige WiFi oplossing. Wilt u een perfect werkend WiFi-netwerk, zonder dat u ernaar hoeft om te kijken? WiFi Network Solutions neemt de zorg uit handen en levert u de gewenste oplossing.

Lees meer over ons unieke WiFi as a Service (WaaS) model


Infrastructuur (Netwerk, Switches en Routers)

WiFi Network Solutions is de ICT dienstverlener voor uw netwerk (infrastructuur). Wij adviseren u op gebied van internet, switches, data bekabeling, routers, netwerk security en meer. Wij kijken juist naar het gebruik, de wensen en sluiten daar onze oplossingen op aan.

Lees meer over de infrastructuur mogelijkheden die wij u kunnen bieden


SO Connect – Marketing tools

Met SO Connect maakt u gebruik van een (marketing) oplossing om uw gasten echt te leren kennen en hoe u hen nog beter van dienst kunt zijn. Middels dit platform krijgt u meer interactie met uw gasten en weten uw gasten uw locatie ook beter te vinden.

Lees meer op welke wijze deze marketing tool u verder kan helpen


FlashStart – Veilig Internet

Veilig Internet wilt toch iedereen? WiFi Network Solutions biedt een oplossing waarbij het internetverkeer continu in de gaten wordt gehouden. Hiermee biedt u meer zekerheid voor uw gasten, medewerkers en/of andere internetgebruikers.

Lees meer hoe ook u van veilig internet gebruik kunt maken


Camera Beveiliging

WiFi Network Solutions zorgt ervoor dat uw omgeving wordt beveiligd met een Axis oplossing. Hiermee worden inbraken en vandalisme voorkomen. Maar we stemmen ook af op welke wijze beveiliging verder kan worden ingezet.

Lees meer over de mogelijkheden die wij u kunnen faciliteren


Netwerk Audio

WiFi Network Solutions levert netwerk audio oplossing. Deze slimme audio systemen kunnen u voorzien van één centraal audio systeem voor beveiliging, omroepsysteem en achtergrond muziek.

Lees meer onze netwerk IP audio oplossing


Services

WiFi Network Solutions levert alle nodige services om u volledig van dienst te kunnen zijn. Van projectadvies, begeleiding, installatie, configuratie en beheer. Wij hebben één doel, dat is u van dienst zijn.

Lees meer over onze dienstverlening


Telecom

Bereikbaarheid met de hedendaagse telefonie functionaliteiten is een must. Van welkomstboodschap, receptieservice, een automatische melding van de openingstijden of een keuzemenu om direct bij de juiste afdeling terecht te komen. De telefonie (VoIP) opties zijn eindeloos.

WiFi Network Solutions kan u voorzien van al deze mogelijkheden, lees meer