Bel ons op +31-88-0888 788

Aanvraag WiFi offerte

De selectie van het aantal en typen WiFi accesspoints is niet in een tabel weer te geven o.a. omdat de sterkte van het WiFi signaal gedempt kan worden door gebruikte bouwmaterialen in muren en vloeren maar ook kan de WiFi snelheid beïnvloed worden door bijvoorbeeld reflecties veroorzaakt door metaal of interferentie door naburige WiFi zenders.

Samen met u stellen we een plan van aanpak vast. Dit kan in 1e instantie een theoretische plaatsbepaling van de WiFi accesspoints zijn. Een plattegrond helpt hierbij enorm. U kunt plattegronden mailen naar info@wifinetworksolutions.nl  Als de plattegrondbijlagen groter zijn dan 10 MB kunt u bijvoorbeeld wetransfer gebruiken https://www.wetransfer.com (skip de betaalde Pro versie).

Meten is weten. Voor WiFi in meerdere ruimten/etages kan in een 2e stap door ons een wireless assessment worden uitgevoerd. Tijdens deze wifi meting op locatie worden de wifi beïnvloedende karakteristieken van het pand en de inrichting inzichtelijk en wordt gelijk de WiFi performance gemeten.

Uw naam (verplicht veld)

Uw e-mail (verplicht veld)

Onderwerp

Uw bericht