Stroet 50, 1744 GK, Sint Maarten
+31-88-0888 788
sales@wifinetworksolutions.nl

WiFi in de Praktijk

Created with Sketch.

WiFi in de praktijk

WiFi Network Solutions biedt hoogstaande WiFi oplossingen voor elke omgeving en/of toepassing.

De basis van de producten van onze draadloze netwerken ligt bij de gepatenteerde smart WiFi technologie, een collectie van vier unieke technologieën. Het betreft de Ruckus Wireless BeamFlex+ technologie die onze WiFi uniek maakt in zijn soort. Dit is een intelligente antennetechniek die zorgt voor een maximaal signaal, een hogere doorvoersnelheid en een betere algemene netwerkcapaciteit. Bovendien is BeamFlex+ compatible met alle WiFi technologieën.

Regelmatig spreken wij klanten die aangeven dat door de enorme toename van het aantal mobiele devices en/of gebruik van het draadloze netwerk overbelast raakt. Ook zien wij bij klanten dat de performance van het WiFi netwerk steeds vaker onder druk staat, doordat de traditionele WiFi technologie simpelweg niet is uitgerust om de uitdagingen van het nieuwe tijdperk van streaming multimediaverkeer het hoofd te bieden.

WiFi Network Solutions biedt hiervoor de oplossing. Klik op één van de afbeeldingen voor voorbeelden uit de praktijk:

WiFi op de Camping

Horeca WiFi

WiFi in het Onderwijs


Aanleg (WiFi) Netwerk

U heeft de voorbeelden van het gebruik van een draadloos netwerk kunnen lezen. Maar de aanleg van een professioneel (WiFi) netwerk vraagt om het verrichten van metingen om tot de juiste installatie te komen.

WiFi Network Solutions neemt de gehele zorg uit handen zodat niet alleen het WiFi netwerk optimaal functioneert maar juist vanaf het internet tot aan de (WiFi) gebruiker.

Als WiFi Network Solutions uw WiFi oplossing komt aanleggen voorkomen we problemen zoals:

  • Overbelasting van de router
  • Te weinig access points
  • Verkeerd geplaatste access points
  • Te hoge verwachtingen van de router
  • Verkeerde bekabeling
  • Beperkte snelheid van switches
  • Onvoldoende stroomvoorzieningen

Wij bieden altijd de juiste oplossing voor nu en de toekomst. Ervaar het zelf en neem contact met ons op. Of vraag direct uw vrijblijvende offerte aan.