Stroet 50, 1744 GK, Sint Maarten
+31-88-0888 788
sales@wifinetworksolutions.nl

Loetje Restaurants

Created with Sketch.

Loetje restaurants voorzien van betrouwbare WiFi verbindingen

WiFi Network Solutions voorziet alle restaurantvestigingen van Loetje van een nieuw Smart Wi-Fi-netwerk. Loetje restaurants maken gebruik van een kassasysteem waarbij er een betrouwbare en stabiele verbinding noodzakelijk is. Dankzij de innovatieve producten van Ruckus Wireless en de professionele kennis van WiFi Network Solutions zijn alle vestigingen nu voorzien van Wi-Fi.

Loetje ’t IJ in Amsterdam is één van deze restaurantvestigingen. Doordat de vorige netwerk infrastructuur het nieuwe kassasysteem niet kon ondersteunen, moest hiervoor een oplossing komen. Het nieuwe Ruckus Wireless Wi-Fi-netwerk zorgt ervoor dat er een betrouwbare Wi-Fi-verbinding kan worden geboden, zodat al het personeel nu ongehinderd de bestelling van de klanten kan opnemen. Daarnaast biedt het de bezoekers de gelegenheid om gebruik te maken van het openbare gasten Wi-Fi-netwerk tijdens hun bezoek aan Loetje.

Metingen
Om Loetje ’t IJ van het meest optimale Wi-Fi-netwerk te kunnen voorzien heeft WIFI Network Solutions voorafgaand diverse metingen uitgevoerd. Door middel van deze metingen kunnen de juiste producten, de hoeveelheid access points én de juiste posities bepalen. Aan de hand van deze metingen kan de meest geschikte inrichting van het netwerk worden bepaald.

De Smart Wi-Fi producten van Ruckus Wireless bieden dankzij de gepatenteerde antenne technologie BeamFlex een sterke en stabiele Wi-Fi-verbinding. Door middel van BeamFlex wordt het Wi-Fi-signaal aangepast aan zijn omgeving en de locatie van de gebruiker. Deze technologie is geïntegreerd in alle access points van Ruckus Wireless waarmee zij in staat worden gesteld om automatisch met meest geschikte pad naar de gebruikers te vinden. Hiermee worden alle bezoekers van Loetje ’t IJ verzekerd van een stabiele verbinding.

Loetje geniet van ons WiFi as a Service (WaaS) model, hierdoor zijn zeker van de gewenste oplossing, wilt u meer weten neem contact met ons op.