Stroet 50, 1744 GK, Sint Maarten
+31-88-0888 788
sales@wifinetworksolutions.nl

Campings

Created with Sketch.

WiFi op de Camping of Jachthaven

WiFi Network Solutions biedt hoogstaande WiFi oplossingen voor buiten waaronder campings en jachthavens.

De wens voor WiFi op campings en jachthavens wordt als maar groter. Gasten verwachten hier een snelle, veilige, kwalitatieve WiFi verbinding en zien dit als een eerste (levens)behoefte.

Het is geen extra service meer, maar wordt gezien als een standaard dienst. Vaak komen deze omgevingen in de problemen tijdens drukke momenten (zoals bijvoorbeeld bij events, weekenden en/of vakanties). In de meeste gevallen zien we dat het bestaande netwerk niet (meer) voldoet aan de wensen en behoeften en dat er sprake is van een tekort aan bandbreedte en capaciteit en ontbreken de mogelijkheden om op te schalen.

Met onze oplossingen kunnen we zowel indoor als outdoor zorgen voor voldoende capaciteit voor alle gasten en is er voldoende bandbreedte per gebruiker. Bovendien is het allemaal heel gebruiksvriendelijk. Hierdoor is een goede WiFi verbinding voor nu en in de toekomst gegarandeerd en is de klanttevredenheid op dit gebied gewaarborgd.

Maar een goede WiFi verbinding is niet de enige uitdaging voor campings en jachthavens. De internet snelheid / capaciteit die voorhanden is hierin bepalend.

WiFi Network Solutions kijkt daarom niet alleen naar de WiFi oplossing want een goed werkbare WiFi oplossing is vooral afhankelijk van beschikbare internet capaciteit. Naast het internet speelt het fysieke netwerk ook een cruciale rol voor de nodige gastbeleving. Hiervoor bieden wij verschillende oplossingen om tot een geschikte oplossing te komen.

U kunt denken aan een straalverbinding (Point to Point) om verbinding te krijgen waar het gewenst is of om een snellere internet verbinding vanaf een andere locatie beschikbaar te maken. Met een straalverbinding kunnen we namelijk grote afstanden tot wel 10KM overbruggen om de nodige bandbreedte te bieden.

WiFi Network Solutions is uw partner die uw camping of jachthaven voorziet van WiFi, wat werkt.

Omdat wij van mening zijn dat WiFi een middel is voor meerdere toepassingen denken wij graag met u mee op welke wijze de WiFi u verder kan helpen, een koppeling met camera beveiliging, toegangssystemen, kassasystemen en veel meer. WiFi Network Solutions adviseert u hoe er veilig gebruik gemaakt kan worden van de WiFi met meerdere toepassingen voor “Veilig Internet”.

Wilt u weten wat wij u kunnen bieden? Neem snel contact met ons op.