Stroet 50, 1744 GK, Sint Maarten
+31-88-0888 788
sales@wifinetworksolutions.nl

Onderwijs

Created with Sketch.

WiFi in het Onderwijs

WiFi Network Solutions weet wat er allemaal speelt binnen het onderwijs. Hierdoor kunnen wij de juiste WiFi oplossing bieden voor het onderwijs van nu maar ook voor de toekomst.

Vandaag de dag heeft bijna iedere school wel een draadloos netwerk. Het is alleen wel zo dat veel WiFi netwerken een aantal jaar geleden zijn aangelegd. Bent u het met mij eens dat de eisen van WiFi toen anders waren dan nu?

  • De digitale lespakketten liegen er niet om.
    • De kans is groot dat het huidige WiFi netwerk helemaal niet is opgewassen tegen deze pakketten.
    • En al helemaal niet als 30 leerlingen in de klas tegelijkertijd dat pakket gebruiken op hun Laptop, iPad of Chromebook, en dan bijvoorbeeld met zes klassen tegelijk.

Wij helpen vele scholen en onderwijsinstellingen. Zoals u ongetwijfeld nog veel beter weet dan ons, is het WiFi netwerk voor scholen nu een basisbehoefte.

  • De opkomst van educatieve applicaties, tablet-scholen en -klassen, Bring-Your-Own-Device en Eduroam (www.eduroam.org) hebben ervoor gezorgd dat WiFi onmisbaar is geworden in het onderwijs.
  • Leerkrachten en leerlingen verwachten een snelle kwalitatieve WiFi verbinding en zien dit als een eerste (levens)behoefte, het is geen extra service meer, maar een vereiste.

Regelmatig krijgen wij vragen van scholen dat het (oude/bestaande) netwerk niet meer voldoet aan de wensen en behoeften. Er is bijvoorbeeld sprake van te weinig bandbreedte en capaciteit en het ontbreekt aan mogelijkheden om op te schalen. Met de intelligente WiFi oplossingen van WiFi Network Solutions, kunnen we met de unieke BeamFlex+ technologie zowel binnen (in de klas en in de school) als buiten (op de speelplaats) zorgen voor voldoende capaciteit voor alle leerlingen en leerkrachten.

De Ruckus BeamFlex+ technologie is anders, door te ‘luisteren’ waar het WiFi-signaal nodig is en het daar gericht aan te bieden zorgen de WiFi netwerken van Ruckus ervoor dat het algehele niveau van het WiFi signaal en straling in de hele school een stuk lager is dan bij al onze concurrenten. Terwijl het signaal op die plek en tijd waar het nodig is, juist extra sterk is. Neem vandaag nog contact op om te vernemen wat wij voor u kunnen betekenen.