Stroet 50, 1744 GK, Sint Maarten
+31-88-0888 788
sales@wifinetworksolutions.nl

Hotels

Created with Sketch.

WiFi in Hotels

WiFi Network Solutions helpt vele klanten uit de hospitality-branche, en dan met name hotels.

De huidige gast wil gewoon overal goede WiFi.

Meestal ervaren hotels problemen met de WiFi tijdens drukke momenten, zoals bijvoorbeeld bij evenementen of bij volledige bezetting in het hoogseizoen. Regelmatig zien we dan dat het netwerk niet (meer) voldoet aan de wensen en behoeften en dat er sprake is van een tekort aan bandbreedte en capaciteit en ontbreken de mogelijkheden om op te schalen. U weet net als ons dat het bijvoorbeeld op reviewsites best vaak over de WiFi in het algemeen wordt gesproken. Gasten vinden WiFi nu eenmaal heel belangrijk in een hotel.

Met de intelligente WiFi netwerken van WiFi Network Solutions, kunnen we met de unieke BeamFlex+ technologie – zowel indoor als outdoor zorgen voor voldoende capaciteit voor alle gasten, voldoende bandbreedte per gebruiker in combinatie met een hoge gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor is een goede WiFi verbinding voor nu en de toekomst gegarandeerd en is de klanttevredenheid op dit gebied gewaarborgd.

WiFi Network Solutions is een specialist op het gebied van WiFi binnen het hotelwezen.

Ons WiFi as a Service (WaaS) model is de oplossing voor uw hotel.

WiFi Network Solutions ziet WiFi binnen hotels als een middel voor vele toepassingen om uw hotel verder te helpen. Denk aan toepassingen gecombineerd met camera beveiliging, locatie bepaling, deuropeners (toegangssystemen), verlichting en/of andere IoT oplossingen.

WiFi Netwerk Solutions denkt met u mee zodat u te allen tijde de gewenste gastbeleving kunt bieden.

Hoe zorgt u ervoor dat uw gasten tevreden zijn over het gebruik van uw draadloze gastennetwerk? Laat ons u ondersteunen om de tevredenheid te borgen!

Neem vrijblijvend contact met ons op.