Stroet 50, 1744 GK, Sint Maarten
+31-88-0888 788
sales@wifinetworksolutions.nl

Horeca

Created with Sketch.

WiFi in de Horeca

Wij zijn de WiFi specialist binnen de horeca. Wij weten door onze jarenlange ervaring als geen ander dat WiFi van groot belang is binnen uw horeca gelegenheid. De gasten verlangen een goede WiFi verbinding maar ook de huidige kassa- en audio systemen moeten worden voorzien van een stabiel en altijd werkende WiFi oplossing.

WiFi Network Solutions zorgt ervoor dat uw gasten tevreden zijn en uw (draadloze) systemen continu functioneren. Daardoor kunt u uw gasten altijd van dienst zijn. Wij denken met uw onderneming mee zodat u de juiste middelen krijgt aangereikt om uw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Ons WiFi as a Service (WaaS) model is de oplossing voor uw horeca onderneming.

Bij WiFi Network Solutions bekijken wij op welke wijze u nu werkt maar bespreken gelijktijdig de wensen en toekomstige ontwikkelingen. Hiermee krijgt u de zekerheid dat u de goede keuze maakt.

Door onze slimme WiFi oplossing wordt u voorzien van de WiFi snelheid en capaciteit die nodig is. Wij maken gebruik van de bewezen Ruckus Wireless oplossingen, zij bieden de BeamFlex+ technologie, deze technologie zorgt ervoor dat het WiFi signaal wordt geboden waar het nodig is. Hierdoor worden uw draadloze bestelterminals altijd voorzien van de beste WiFi verbinding zodat u uw bestellingen van uw gasten snel kunt verwerken.

Wij nemen de complete begeleiding, aansturing van het WiFi project voor onze rekening. WiFi Network Solutions neemt alle zorgen weg, dit geeft u rust en ons de ruimte om u de beste oplossing te bieden. Daardoor werkt onze WiFi in de horeca!

Vele klanten ervaren de kwaliteit van WiFi Network Solutions, bent u de volgende? Lees hoe Loetje Restaurants gebruik maakt van onze oplossing.

Neem vrijblijvend contact met ons op.